Gemeente Basisschool Octopus

Inschrijvingen

Inschrijvingen 2022-2023

Hoe en wanneer u uw kleuter kan inschrijven vindt u hieronder:

Net zoals vorig jaar, gebeuren de inschrijvingen online via het platform www.kiesjeschool.be.

Heb jij een broer of zus in onze school, dan heb jij voorrang op andere inschrijvingen. Deze voorrangsperiode loopt van 7 februari tot en met 18 februari 2022. Indien u uw zoon/dochter wenst in te schrijven, vragen wij u om contact op te nemen met het secretariaat op het telefoonnummer 015/21.01.79 of via mail secretariaat@octopusschool.be.  Indien u niet online kan inschrijven, kan u natuurlijk ook steeds inschrijvingsdocumenten komen ophalen op het secretariaat.

Vanaf 7 maart tot en met 01 april 2021 beginnen de online inschrijvingen voor alle anderen. Deze gaan van start vanaf 12u00. Wanneer u juist inschrijft maakt op zich niets uit, zolang u dit maar binnen deze periode doet.

Vanaf 5 mei 2021 tot 31 mei 2021 dienen alle aangemelde kinderen met een ticket de officiële inschrijvingsdocumenten in te vullen en handtekenen. Deze documenten worden thuis opgestuurd. 

Vanaf 1 juni zijn het vrije inschrijvingen.

Meer informatie vindt u in de brochure van het LOP, deze vindt u in de bijlage.

Op deze link kan je snel de instapdatum van je kleuter berekenen. Dat is de eerste dag dat je kleutertje naar school zal kunnen.

http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/bereken-de-instapdatum-voor-je-kleuter 

Bekijk alvast onze filmpjes van zowel de kleuterschool als de lagere school:

Welkom in Octopus! (kleuterschool)

Welkom in Octopus! (lagere school)