Schoolfeest 2019

Gepubliceerd op  ma 11 mrt 2019
Heb jij ook al zin in de lente? Wij alvast wel! Wij kijken uit naar ons schoolfeest in het thema ‘Beestenboel’ op zondag 31 maart.

Tussen 11:30u en 14:00u kunnen jullie genieten van een uitgebreide pastabar: pasta met bolognaise-, carbonara-, of vegetarische saus, alsook halal (gemaakt door Chahida, mama van Ilyas en Ismael) en glutenvrije (carbonara) pasta. We vragen u op voorhand in te schrijven via de bijgevoegde inschrijvingsstrook. De prijzen zijn inclusief een dessert.

Op de speelplaats kunnen de kinderen verschillende spelletjes spelen. Hiervoor kunnen ter plaatse speelkaarten aangekocht worden (€1).

Vanaf 14:00u zullen onze kleuters en de kinderen van het 1ste en het 2de leerjaar jullie harten veroveren met een dansje.
Tussen 15:00u en 16:00u kan u deelnemen aan een trefbaltornooi tussen ouders en leerlingen. Er is dan ook opnieuw mogelijkheid om spelletjes te spelen op de speelplaats.
Vanaf 16:00u zullen een aantal lagereschoolkinderen jullie aansluitend entertainen met free-podium-acts. Enkele kinderen uit de 3 de graad nemen de presentatie op zich.

Zoals steeds zijn we nog op zoek naar helpende handen. Kom je graag helpen, stuur ons een mailtje op oudercomiteoctopus@outlook.be of laat een berichtje achter op onze Facebook-pagina (facebook.com/oudercomiteoctopus).

Wij wensen iedereen veel plezier op ons schoolfeest! Graag tot dan!
De leerlingen, de directie, het schoolteam en het oudercomité

In bijlage vinden jullie de inschrijvingsstrook alsook kleurplaten voor de kinderen.