Donderdag = wieltjesdag

Gepubliceerd op  zo 29 okt 2017
Vanaf donderdag 7 september 2017 starten we terug met donderdag = wieltjesdag. Iedereen mag een fiets, skateboard, skeelers, ... meebrengen om tijdens iedere speeltijd te "rollen".

De leerlingen van de lagere school mogen iedere speeltijd hun hartje ophalen door te fietsen, skeeleren, skaten over de hele speelplaats.

Wieltjesdag = veel (rij)plezier!

Om ongelukjes te vermijden, zijn er toch enkele REGELS die gevolgd moeten worden:

• Er wordt niet "gerold" vóór 8u30, ook niet van 15u30 tot 15u45
  • De leerlingen van 1-2-3 op de grote speelplaats (+ de leerlingen van het 4e zonder wieltjes blijven op de grote speelplaats)
  • Geen ballen op de grote speelplaats
  • Rijrichting: tegen de wijzers van de klok in
  • De leerlingen van 4-5-6: op het basketveld; hier mag ook voetbal voor 5 en 6
  • Alle andere regels blijven ook op wieltjesdag gelden
  • Bij regen: geen wieltjesdag
  • Alle wieltjes gaan mee naar de klas en worden onder de kapstok gezet; alleen de leerlingen van juf Katrien zetten hun wieltjes onder het bankje aan de toiletten

GEEN ELEKTRONISCHE WIELTJES, dus geen hoverboard, ...